Welkom bij Qi Vitaal Ede
2 maart 2017

Welkom bij Qi Vitaal Ede

Bedankt voor je interesse in mijn praktijk. Hier combineer ik kennis en technieken uit de Westerse Sportmassage met de vaardigheden en visie uit de Traditionele Chinese Geneeswijzen.

Pijn en veel andere klachten beïnvloeden je dagelijkse activiteiten. Ook als de klacht niet erg genoeg lijkt om naar de arts of fysiotherapeut te gaan, kun je voorkomen dat een klacht een chronisch probleem wordt.

Soms bestaan problemen al langer en helpen Westerse technieken niet of onvoldoende. Dan kan het goed zijn er eens op een andere manier te laten kijken. Juist door de combinatie van West met Oost zie ik mogelijkheden waar een Westerse of juist Oosterse therapeut niet aan zou denken.

Bij spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, buikpijn, fibromyalgie, schouderpijn, whiplash, nekpijn, tenniselleboog, lopersknie en nog veel meer, kan Massagetherapie of Acupunctuur heel effectief zijn.

Kijk voor meer informatie over de behandelingen en mijzelf verder op mijn website.

Graag tot ziens!

Marianne

Ben je grieperig, koortsig en heb je korter dan 4 dagen geleden de griepprik gekregen, dan verzoek ik je om je behandeling af te zeggen. Dit mag kosteloos!