Littekenbehandeling Acupunctuur

We staan er niet zo bij stil, maar na een val of operatie kan door verstoord herstel een stug of juist te zacht weefsel ontstaan. Verklevingen, holtes en onregelmatigheden geven blokkades in de doorstroming van Bloed, Qi en zenuwprikkels. Met pijn of gevoelloosheid als gevolg. Met kleine acupunctuurnaaldjes, soms gecombineerd met moxa, kan het litteken Lees meer overLittekenbehandeling Acupunctuur[…]

Jubileum vragenuurtje 2 oktober

Deze maand zit Qi Vitaal alweer 2 jaar aan de Hogeweg. Dat vraagt om iets nieuws. Samen met een collega Homeopathie hou ik op woensdag 2 oktober van 9.00 tot 11.00 uur een vragen uurtje. Voor informatie over Tuina, Acupunctuur, Homeopathie en Natuurgeneeskunde is iedereen welkom. Koffie en thee staan klaar!

Meer dan 6 jaar Massage op TV Keltenwoud!

Tegen speciaal tarief masseer ik de spieren los van competitiespelers op TV Keltenwoud. Ik ben er van 13.00 tot ca. 17.00 uur op deze data: 6 april, 13 april, 20 april, 11 mei, 25 mei en 1 juni. Zowel eigen spelers als spelers van andere clubs waarderen deze actie. Graag tot ziens bij TV Keltenwoud!

Oktober Actie Acupunctuur

Hoera, Acupunctuurstudie afgerond! Om dat te vieren laat ik je graag kennis maken met deze bijzondere therapie.  In oktober krijg je vraaggesprek, pols- en tongdiagnose, uitleg en natuurlijk een behandeling voor slechts 35,00. Normaal kost dit 62,50! Klik op de knop “Oktober Actie” op de homepagina voor meer informatie en een afspraak.