11 september 2018

Oktober Actie Acupunctuur

Afgelopen 2 jaar ben ik met veel enthousiasme in de studie Acupunctuur gedoken. Deze heb ik dit jaar met uitstekende cijfers afgerond en om dat te vieren laat ik geïnteresseerden graag kennis maken met deze bijzondere therapie.

Wat is acupunctuur?

Velen hebben al wel eens kennis gemaakt met acupunctuur. Toch even een korte toelichting:

 

 

 

 

 

Acupunctuur is een ruim 2,5 duizend jaar oude behandelmethode om de energie in het lichaam te sturen en te versterken. Wanneer ergens verstoringen in de energiestroom zitten, wordt dit met fijne naaldjes op bepaalde punten opgelost. Op het lichaam zitten meer dan 365 acupunctuurpunten, maar eigenlijk is elke porie een acupunctuurpunt. Juist daarom is het belangrijk om goed te bepalen welke verstoring er zit en met welke punten deze kan worden verholpen. Door een vraaggesprek, pols- en tongdiagnose kan worden achterhaald waar de blokkade zich bevindt. Of dat nu voor een lichamelijke klacht is, of voor een emotioneel probleem…. Chinees gezien is er geen pijn of probleem wanneer alle energie goed door het lichaam stroomt. Zowel fysiek als mentaal en emotioneel. Dan is alles vitaal en in balans.

Als iemand een litteken heeft, kan dit de energiestroom behoorlijk verstoren. Denk aan hernia operaties, keizersnede, heupoperaties, blindedarmoperaties of littekens door valpartijen etc. Hiervoor is acupunctuur goed inzetbaar. Voor een littekenbehandeling worden nog kleinere, korte naaldjes gebruikt om het littekenweefsel weer doorgankelijk te maken.

In de maand oktober laat ik je kennis maken met acupunctuur voor een gereduceerd tarief. In een uur tijd krijg je een vraaggesprek, pols- en tongdiagnose, uitleg over acupunctuur en natuurlijk een behandeling. Tot 1 januari 2019 is een vol tarief nog 55,00 per uur, daarna wordt dit 62,50. Voor de kennismakingsbehandeling van een uur  betaal je met de Oktober Actie Acupunctuur slechts 35,00!

Kijk en registreer je in de online agenda voor het boeken van de “Oktober Actie Acupunctuur“.